Общото събрание на най-големия организиран фен клуб на чуждестранен отбор

...
Общото събрание на най-големия организиран фен клуб на чуждестранен отбор
Коментари Харесай

Фенклубът на Арсенал в България прави Общо събрание в Русе

Общото заседание на най-големия проведен почитател клуб на задграничен тим в България ще се организира в Русе. Хотел Анна Палас в крайдунавският град ще бъде хазаин на най-важното събитие в живота на организацията.

"Въпреки че обичаният ни тим не се показва на терена, както на всички ни се желае, това не прави ентусиазма ни по-малък ", съобщи Чавдар Баров, член на УС на почитател клуба и главен уредник на събитието.

"От основаването си през 2004 до този миг, всяка година членовете на почитател клуба непроменяемо се усилват и сега наброяваме 530 души. Общото заседание е годишен конгрес, на който избираме членовете на Управителния съвет, обсъждаме идните ни събития, дискутираме проблемите и срещаме другари и съидейници от цялата страна. Гледане на семейството на Арсенал със Суонзи и празнична вечеря са съпътстващите събития, които ще последват Общото заседание. Освен че пътуваме, с цел да поддържаме Арсенал, както в Лондон, по този начин и на всички места в Европа ( 101 наши члена бяха в гостуващата агитка в Белград на мача с Цървена Звезда, още 30 ще пътуват за Кьолн идния месец), ние участваме в благотворителни начинания, подкрепяме издаването на книги, свързани с историята на клуба, всяка година организираме акция по безплатно кръводаряване и се оптиваме да изградим един положителен имидж на футболните последователи “, приключи Чавдар.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР