Общото събрание на Националната пациентска организация избра нов Управителен съвет

...
Общото събрание на Националната пациентска организация избра нов Управителен съвет
Коментари Харесай

Избраха нов председател на Националната пациентска организация

Общото заседание на Националната пациентска организация избра нов Управителен съвет на организацията с тригодишен мандат. Вписването в Търговския указател е реалност от 16.12.2021 година

За ръководител на Управителния съвет пациентските организации, членове на Неправителствени организации, избраха доктор Иван Вецев. Досегашният ръководител, доктор Станимир Хасърджиев, не се кандидатира за нов мандат, само че остава в оперативното ръководство на организацията като неин общоприет шеф.

Трима заместник-председатели ще има Националната пациентска организация в идващите три години - Виктор Паскалев (Българска асоциация по хемофилия), Наталия Маева (Българско общество на пациентите с пулмонална хипертония) и Елисавета Котова (Национална асоциация на децата и младежите с диабет). Заедно с тях за членове на Управителния съвет са определени още Кинка Славова (Фондация „ Тромбофлебици в деяние " ), Петя Александрова (Сдружение „ Деца с онкохематологични болести " ) и адв. Андрей Дамянов.

Д-р Иван Вецев като ръководител, и доктор Хасърджиев, който оперативно ще управлява организацията, ще продължат да работят дружно с Управителния съвет на Неправителствени организации, за развиването на връзките с държавните институции, промишлеността, пациентския бранш, както и с всички заинтригувани страни.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР