Общо пет стажантски позиции обяви Областна администрация Плевен по програмата

...
Общо пет стажантски позиции обяви Областна администрация Плевен по програмата
Коментари Харесай

Обявиха 5 позиции по Програмата за студентски стажове в държавната администрация

Общо пет стажантски позиции разгласи Областна администрация Плевен по програмата за студентски стажове в държавната администрация за 2023 година Три от местата са към дирекция „ Административно-правно обслужване, финанси и ръководство на собствеността “, като едното е в направление „ Икономика “, а другите две - в направление „ Информатика и компютърни науки “.

Две са оповестените позиции в направление „ Право “ към дирекция „ Административен надзор, районно развиване и държавна благосъстоятелност “.

Днес изтича крайният период за попълване на стажантските позиции от администрациите през портала https://staj.government.bg, който има за цел да разгласява настоящи благоприятни условия за стаж на студенти в структурите на държавната администрация в цялата страна.

От петък -24 март, започва кандидатстването, което ще продължи до 10 май, в границите на 48 дни. За задачата е нужна регистрация и решение на тест, който е с дълготрайност 40 минути. Създаването на повече от един профил в портала не се позволява. Студентите, които имат към този момент регистрация, само че са минали повече от шест месеца от полагането на теста, ще държат нов тест. Всеки студент може да кандидатства единствено за позиции, които са оповестени за професионалното направление, в което се образова. В рамките на акцията студентите имат право да проведат един стаж.

Чрез портала „ Студентски стажове в държавната администрация “ може да се информирате и да кандидатствате за подобаващите позиции. Там ще намерите цялостна информация за централизираната акция студентски стажове в държавната администрация - 2023 година, както и график за провеждането й.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР