Общо 75 дежурни екипа на „Eлектроразпределение Юг“ (част от EVN

...
Общо 75 дежурни екипа на „Eлектроразпределение Юг“ (част от EVN
Коментари Харесай

“Eлектроразпределение Юг” с готовност за реакция в случаи на аварии по време на предстоящите празнични дни


Общо 75 дежурни екипа на „ Eлектроразпределение Юг “ (част от EVN България) са в подготвеност да реагират при нужда от премахване на възможни повреди по време на идните коледни и новогодишни празнични дни. Дружеството има опция за включване на спомагателен брой сътрудници и техника при изключителни обстановки, както и да задейства специфичен спешен щаб. „ Eлектроразпределение Юг “ ще отдели внимание също и на местата, където по празниците се събират повече хора – зимни курорти, туристически центрове, вилни зони и други

Както всяка година, сдружението няма да прави планови поправки действия по време на формалните почивни дни. Такива ще бъдат осъществявани единствено при положение на незабавна нужда за гарантиране сигурността на доставките.

Като част от настоящата подготовка за работа през зимата сдружението е доставило по места техника, принадлежности и материали с оглед обезпечаване на спешен запас. В това число влиза и доставка на профилирана машинизация – високопроходими коли, автовишки, моторни шейни, както и АТВ за труднодостъпните региони. Дежурните екипи поддържат връзка с непрекъснато функциониращите два профилирани диспечерски центъра на „ Eлектроразпределение Юг “ за ръководство на електроразпределителната мрежа.

В случай на спиране на снабдяването клиентите могат да ни алармират на профилираната денонощна линия за повреди 0700 1 0007. При избиране на тел. 0700 1 0007 клиентите могат да получат информация за към този момент известни повреди. По този метод не е належащо клиентът в допълнение да се свързва със помощник от телефонния център, с цел да даде информация за липса на зареждане в изброените обитаеми места, защото повредата е записана и се работи по нейното премахване.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР