Общо 6 парка на територията на Асеновград са обозначени със

...
Общо 6 парка на територията на Асеновград са обозначени със
Коментари Харесай

Парковете в Асеновград са обозначени със знаци и маркировка по алеите

Общо 6 парка на територията на Асеновград са обозначени със знаци и сигнална лента. Положена е маркировка по алеите, а на пейките са сложени предупредителни табели. Те припомнят на хората, че е неразрешено сядането там, както и използването на детски и спортни площадки. Парковете, които са обозначени, са Градския парк, паркът до ЖП гара – Асеновград, паркът против ОУ „ Христо Ботев “, паркът на улица „ Цар Освободител “, паркът зад Пожарната работа и дребния парк до „ Пешеходния мост “.

Освен знаците и надписите за вход и излаз, посоката на придвижване вътре в парковите алеи е обозначена със стрелки.



В четири от парковите пространства са обособени направления с по един вход и излаз. Само в Градския парк и в този, на улица „ Цар Освободител “ има по две алеи, избрани за разходка. Ангажимент по обозначаването на парковете в обитаемоте места имат кметовете и кметските наместници. Мерките се подхващат, според заповедта на министъра на опазването на здравето, с която се позволява визитата на паркове, само че при строго избран ред. Всички схеми на маршрутите са качени на формалния общински уебсайт.

Община Асеновград моли жителите да се преценяват с разпорежданията и да съблюдават обозначенията, с цел да не пораждат обстановки. Фактът, че досега към момента няма позитивна проба в града потвърждава, че с общи старания асеновградчани съумяват да управляват желанието си за разходка в хубавото време и се въздържат от контакти, тъй като обществената изолираност е най-сигурното лекуване против каквато и да е зараза. Местната администрация благодари на всички, които съблюдават разпоредбите и по този метод пазят здравето и живота, както на своите близки, по този начин и на непознати.
12

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР