Общо 39 бебета са се появили на бял свят от

...
Общо 39 бебета са се появили на бял свят от
Коментари Харесай

В Асеновград стартира кандидатстването за финансиране от двойки с репродуктивни проблеми

Общо 39 бебета са се появили на бял свят от 2012 година до 2020 година, в това число, по " ин витро " програмата , с която се подкрепят двойки и фамилии с от община Асеновград. Само за последните 12 месеца в Асеновградско са проплакали шест чеда на двойки, които са получили финансовата поддръжка, отпускана от Общинския съвет в града.
Набирането на документи за новия банкет към този момент започва и ще продължи до 31.03.21 година Със сумата от 2 000 лв. се подкрепят процедури и действия по асистирана репродукция на съпрузи и лица, живеещи на брачен начала, с репродуктивни проблеми. Документи се подават в " Информационен център " на община Асеновград, където на претендентите могат да бъдат предоставени мостри. Формулярите са оповестени и на общинския интернет уебсайт.
 На челните места сме в Европа по брой на ин витро бебета На челните места сме в Европа по брой на " ин витро " бебета
България се подрежда в челните места в Европа по успеваемост на " ин витро " процедурите. Тази година се навършват 25 година от раждането на п...
Следващите стадии за подаване на документите са от 01.04.21 година до 30.06.21 година и от 01.07.21 година до 30.09.21 година Лицата и фамилиите с репродуктивни проблеми, които са получили финансиране в предходни години, и са решили да аплайват и през актуалната, би трябвало да показват етапна епикриза от клиниката, като там е належащо да е разказано какви операции и процедури са им извършени със средствата, отпуснати им от бюджета на община Асеновград. През 2020 година с помощта са били подкрепени 15 двойки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР