Общо 28 души са задържани след Вечното дерби между Левски

...
Общо 28 души са задържани след Вечното дерби между Левски
Коментари Харесай

От МВР са задържали 28 човека след Вечното дерби

Общо 28 души са арестувани след Вечното дерби сред Левски и ЦСКА София, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. От тях 8 са за владеене на опиати, двама са за неразрешени предмети, двама нападателни, един за непокорство на полицейско предписание и 15 за носене на пиротехника.

162-ото издание на конфликта сред „ сини “ и „ червени “ на Националния стадион не мина без ексцесии по трибуните макар апелите от страна на двете управления за успокоение в секторите.

Между А и Г се стигна до обстрели с ракети, като напрежението се повиши, когато полицията влезе за малко в бранш А, където се стигна до пердах сред стюарди и почитатели на „ сините “. Стана ясно, че жена и дете са били откарани в болница с кола за спешна помощ, като са потърпевши и четирима чиновници на реда – двама от тях са с изгаряния по лицето и крайниците, а един е ухапан от ентусиаст.

„ Голяма част от пиротехниката, импортирана на стадиона, бе новаторска, ръководи се с отдалечено. Прави усещане, че на последните 2-3 дербита се употребяват „ химикалки “. Те са с огромен обхват и съумяват да доближат на огромно разстояние “, съобщи пред bTV началникът на бранш „ Масови мероприятия “ към Столична дирекция на вътрешните работи Иван Георгиев.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР