Общо 26 собственици на автомобили ще бъдат санкционирани за нарушения

...
Общо 26 собственици на автомобили ще бъдат санкционирани за нарушения
Коментари Харесай

Санкционират 26 шофьори в Сливен за нарушения по време на протестите

Общо 26 притежатели на коли ще бъдат глобени за нарушавания по време на протестните дейности в Сливен, оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи.

На 11 ноември по улиците на града мина протестно автошествие против високите цени на горивата и застраховките за коли. След 13 часа част от протестиращите са паркирали и изоставили колите си по път II-53, в региона на село Крушаре, в посока автомагистрала "Тракия ". С това те са блокирали придвижването в двете направления. След спомагателната интервенция на полицията, колите са били избутани от пътното платно и към 17 часа, придвижването е било възобновено. РУ-Сливен разполага със снимков материал и видеозапис, както на дейностите на протестиращите, по този начин и на полицията, за да се избегнат спекулации.

Водачите на 26 автомобила, провокирали затварянето на път II-53, ще бъдат издирени и по отношение на тях ще бъдат взети съответните административно - наказателни ограничения. Служителите на реда ще бъдат безкомпромисни към нарушителите на закона, към грубите нарушавания на публичния ред и закононарушенията по време на протестните дейности, предизвестиха от полицията, представени от Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР