Общо 25 са новостите в стоматологията, които ще бъдат представени

...
Общо 25 са новостите в стоматологията, които ще бъдат представени
Коментари Харесай

11 световни новости в стоматологията ще бъдат представени в Пловдив


Общо 25 са новостите в стоматологията, които ще бъдат показани за пръв път у нас по време на изложбата за медицина, стоматология и фармация "Медикус, Денто, Галения 2017" в Международен панаир Пловдив от 18 до 21 октомври. 11 от тях са международни, съобщи кореспондентът на БГНЕС в Пловдив.

Основните акценти са оптимално точното диагностициране и експресното лекуване. При слагането на зъбни импланти, една от най- бавните и мъчителни по принцип процедури, е изработен същински пробив. Това към този момент може да стане единствено с едно посещаване в стоматологичния кабинет, а ключът на решението е пиезо-хирургичният мотор SmarThor. Той се появява за първи път на българския пазар като част от експозицията на "Витал денс груп", в която могат да се видят и швейцарски импланти, извънредно лесни за монтиране и доста добре имитиращи човешка кост. Световна иновация е системата S1, която разрешава лекуване на коренови канали единствено с един машинален инструмент, който улеснява и форсира работата на стоматолога. Системата е част от осемте новости от международен мащаб, които ще покаже компанията "Ве и Ха България". Пак в тази категория е и цифровата 3D рентгенова система, която обезпечава прецизна диагностика с ултраниска доза на излъчване и бързо сканиране. Тя се предлага от българската компания "Дентиос". В експонатите на изложбата ще бъде и предстоящата с огромен интерес и от експертите, и от необятната аудитория композиция от 17 билки и подправки с противовъзпалително и антиоксидантно деяние, която в този момент навлиза в Европа. Комбинацията се създава в Австралия, а тук ще я показа "Турмерикс" България.

Тази година изложбата "Медикус, Денто, Галения 2017" ще събере изложители от 20 страни, с 6 повече от предишното издание. Участниците са с една четвърт повече, задграничните компании са двойно повече, експозиционната повърхност също е увеличена. На място може да се видят и договорят здравна техника и консумативи, болнично обзавеждане, инсталация за реанимация и интензивни грижи, съоръжение и принадлежности за стоматологични кабинети и зъботехнически лаборатори, диагностични и стерилизационни уреди, артикули за профилактика и хигиена на устата, работно облекло и защитни средства. Специалистите, които обичайно демонстрират огромен интерес към ревюто, имат право на безвъзмезден достъп след предварителна он лайн регистрация в уеб страницата на Международен панаир Пловдив.

В седмицата на здравната галерия в Международен панаир Пловдив ще се проведат редом "Цветна есен"- профилирана галерия за цветя, декоративна растителност и градинско съоръжение, "Булколекто"- панаир на колекционерите, киноложки изложения и финали за Световната киноложка купа. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР