Общо 15 335 артикула с лого на запазени търговски марки,

...
Общо 15 335 артикула с лого на запазени търговски марки,
Коментари Харесай

Огромно количество фалшиви стоки, цигари и овча лой са открити в румънски бус на Марица

Общо 15 335 продукта с лого на непокътнати търговски марки, 1600 къса цигари без бандерол и 514 кг. овча тлъстина иззеха криминалисти от хасковската дирекция в хода на извършена интервенция по линия на противопоставяне на интелектуалната благосъстоятелност и митническия режим, оповестиха от ОДМВР - Хасково.

На 10-и в 23 часа на Автомагистрала “Марица “ те са спрели за инспекция румънски рейс, приближаващ от Турция. Колата, карана от 35-годишен турски жител е върната на Граничен контролно-пропусквателен пункт “Капитан Андреево “ за щателна инспекция. При нея, взаимно със чиновници на митницата са открити в багажното поделение 2778 продукта с лого и надпис на предпазени марки без позволение на правопритежателя. Стоките – спортни обувки, чанти и текстилни произведения са предадени с протокол на проверяващите по формираното досъдебно произвеждане. В багаж на 19-годишен пасажер от Турция са открити и 1000 къса безакцизни цигари.

На автомагистралата е тестван и лидер на 38г. от Пловдив, от чийто автомобил " Фиат “ са иззети 532 чифта обувки от разнообразни марки нужните без документи.

Проверките на служителите на реда траяли и на паркинг " Бисерска Гергана “ край Харманли. Проверен е турски рейс " Мерцедес “. В багажа на 54 годишен пасажер са открити 600 къса папироси без бандерол, а в багажа на 40г. от Турция- 10 926 продукта – парфюми и текстилни артикули без съответното позволение от притежателите на изключителните права.

В хода на акцията е минал на щателна инспекция румънски рейс с лидер 40-годишен турски жител. Открити са 1099 продукта – парфюми и текстил с надписи на предпазени търговски марки, за които 51-годишен пасажер признал, че са негови.  В акцията са иззети и 514 кг. овча тлъстина от турски пасажер на 35г., за което са известени чиновници на БАБХ.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР