Общо 11 обекта в Асеновград, седем от които са улици

...
Общо 11 обекта в Асеновград, седем от които са улици
Коментари Харесай

С 300 хил. лв. ремонтират улици и сгради в Асенoвградско

Общо 11 обекта в Асеновград, седем от които са улици и четири - общински здания, ще бъдат отремонтирани с близо 300 000 лв. до края на тази година. 88 000 лв. са отделени са замяна на дограмата на мулдавския филиал на ОДЗ „ Бако Динчо “. Предвидени са поправки на „ Клуб на пенсионера “ в село Златовръх, помощната постройка на ОДЗ „ Бако Динчо “ в Асенoвград и на Детската млечна кухня към асеновградското ОУ „ Христо Ботев “.
212 000 лв. ще бъдат вложени в действия по асфалтиране на пътни сектори и замяна на тротоарни настилки. Полагане на нов асфалт е планувано за улиците „ Баба Тонка “, „ Крали Марко “, „ Бачо Киро “, „ Асенова цитадела “ в Асенoвград, „ Свети Константин “ в село Долнослав и улица „ Къпина “ в асеновградския квартал „ Долни Воден “.
Подменена ще бъде тротоарната настилка пред постройката на Централната поща в града. Тази активност ще се прави и по сигнали на жители, посочи кметът доктот Емил Караиванов. На пътя към гробищния парк в село Нареченски бани пък ще бъде построено уголемение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР