Общинското предприятие Младежки център – Пловдив“ и тази година организира

...
Общинското предприятие Младежки център – Пловдив“ и тази година организира
Коментари Харесай

Младежки център с благотворителен великденски базар

Общинското дружество „ Младежки център – Пловдив “ и тази година провежда своя обичаен благотворителен великденски базар „ От деца за деца “. Базарът ще бъде ситуиран зад постройката на Младежкия център на Гребна база Пловдив на 16 и 17 април 2022 година, от 10:00 до 17:00 часа.

В него могат да се включат детски градини, учебни заведения, неправителствени организации и добротворци от града и района. Средствата от продажбата на ръчно направените картички, играчки и други пролетни и великденски дарове ще бъдат предопределени за разнообразни благотворителни дела, които се дефинират от самите участници.

Мисията на събитието още веднъж ще бъде да се развие поддръжката, отговорността и съпричастността на младежите, с покана към от ден на ден искащи да се включат в положителното дело. Всички искащи могат да се включат като попълнят следната регистрационна форма: https://forms.gle/ftU2gTgZGngWecRUA

Благотворителният базар ще се осъществя като част от плана „ Младежки център Пловдив – мощен фактор за локално развиване “ по стратегия „ Местно развиване, понижаване на бедността и усъвършенствано включване на уязвими групи “, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР