Общинският съветник Ваня Григорова потвърди, че има планове да се

...
Общинският съветник Ваня Григорова потвърди, че има планове да се
Коментари Харесай

Ваня Григорова вече е готова да води депутатска листа

Общинският консултант Ваня Григорова удостовери, че има проекти да се яви като кандидат-депутат от обща листа на леви политически сили - даже в случай че Българска социалистическа партия не е част от тази коалиция.

В изявление за bTV тя отхвърли слуховете, че може да бъде номинирана за евродепутат, като съобщи, че за нея " националните избори са доста по-важни от европейските ".

" Би било отлично да поведа листа на обединена левица, само че когато „ Позитано “ води война против софийската си организация, явно такава левица няма по какъв начин да се случи. Този разпад не мога да заставам и да го следя просто. ", сподели още тя.

На уточняващ въпрос дали " всички, които са отвън Българска социалистическа партия и се усещат леви, ще създадат листа и вие ще я оглавите ", тя сподели, че " в идващите дни ще стане ясно, само че, да, българските работещи би трябвало да имат посланичество в Народното събрание.

Григорова чака решението за възможното ляво обединяване - включващо и синдикатите - да бъде взето до дни.

" Посоката би трябвало да е тази, която зададох на последните избори - мощно посланичество на работещите жители. За страдание, виждаме, че апатията от това, че хората бяха излъчени дълго време, хората взеха решение, че през избори нищо не се взема решение. Сами се отхвърлят от властта, която имат ", сподели тя.

Ваня Григорова мощно разкритикува държанието на ръководителя на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова за това, че се " изгаврила " с досегашния ръководител на градския съвет на партията в София Иван Таков.

Според нея нямало разлика сред поддръжката на Българска социалистическа партия за ГЕРБ по основни решения в Столичния общински съвет, и това, че Нинова е била в коалиция с ПП-ДБ, а тук-там като Котел социалистите са дали своят вот за партиен претендент на ГЕРБ.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР