Общинският съветник от Спаси София Стефан Спасов е бил физически

...
Общинският съветник от Спаси София Стефан Спасов е бил физически
Коментари Харесай

Нападнаха общинар от Спаси София

Общинският консултант от „ Спаси София ” Стефан Спасов е бил физически атакуван измежду бял ден на столичния бул.   " Патриарх Евтимий ". Това оповестиха от групировката, която е част от групата на „ Продължаваме промяната-Демократична България-Спаси София ” (ПП-ДБ-СС) в Столичния общински съвет.

" Нашият сътрудник Стефан Спасов е бил на място да ревизира ремонтните действия на булевардите „ Патриарх Евтимий ” и „ Фритьоф Нансен ”, когато е бил атакуван от Иво Дошев ", показват от „ Спаси София ”. 

" Не можем да повярваме, че това се случва, само че обстановката е неприемлива. Настояваме за незабавни ограничения от страна на Министерство на вътрешните работи и за най-строго наказване за това физическо посягане ", декларират още от там.

От Министерство на вътрешните работи потвърдиха за случая. На този стадий няма коментар от Иво Дошев, който в понеделник провежда митинг поради започването на ремонта. По-рано денем той имаше телевизионно присъединяване, в което разяснява, че проблемът с паркоместата в региона е голям, а вечер е изцяло невероятно да се откри място.

" Винетките са надпродадени с 30%. Намаляват се лентите на „ Фритьоф Нансен ” от три на две, което ще докара до тапи и замърсен въздух. Това е в тотално несъгласие със зелената идея за София ”, отсече Дошев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР