Общинският съветник Борислав Иванов, който влезе с пистолет в сградата

...
Общинският съветник Борислав Иванов, който влезе с пистолет в сградата
Коментари Харесай

Борислав Иванов, който влезе с пистолет в Столичната община, подаде оставка

Общинският консултант Борислав Иванов, който влезе с револвер в постройката на Столичната община и опита да смъкна украинското знаме е подал оставка. Това заяви председателят на СОС  Георги Георгиев във Фейсбук.

" Току-що получих поисканата от мен оставка на заместител – ръководителя на Столичния общински съвет господин Борислав Иванов ", написа той.



Георгиев припомни какво докара до оставката.

" Всичко стартира в сряда, когато „ Възраждане “, отпред с техния водач и сътрудника Борислав Иванов откриха акцията си за локалните избори пред постройката на общината с митинг и следващи опити за събаряне на знамето на Украйна. С митинг започнаха акцията си за локалния избор и „ Спаси София “, отпред с Борис Бонев, които пък използваха димки… За страдание, очевидно занапред ще сме очевидци на такова държание от двете политически обединения ", написа той.

" Веднага след акциите на сътрудника Иванов, още през вчерашния ден преди обяд внесох отчет с искане за неговата оставка като зам.-председател на Столичния общински съвет, само че и като ръководител на Комисията по публичен ред и сигурност. На 27-и октомври чакам този проблем да завърши в залата на съвета, където в действителност би трябвало да намираме решения на значимите за софиянци въпроси, а не да трансформираме общинския съвет в пленник на трагикомични предизборни подиуми на претенденти за спасители на София.  София може и заслужава повече. ", добавя председателят на СОС.

 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР