Общинският съвет в град Болу, централна Турция, ръководен от ексцентричния

...
Общинският съвет в град Болу, централна Турция, ръководен от ексцентричния
Коментари Харесай

Eксцентричен кмет вдигна 11 пъти таксата за вода на чужденци

Общинският съвет в град Болу, централна Турция, управителен от ексцентричния кмет Танджу Йозджан, дефинитивно одобри закона съгласно който сметките за вода да се усилят до 2,5 $ на кубик за чужденци и необикновено високата сума от 100 000 т.л. за цивилен бракове сред чужденци.

Междувременно церемонията по гражданския брак коства сред 600 и 1850 т.лири за турски жители, според от мястото и деня на събитието.

Йозджан означи, че повишената сметка за вода не се отнася за чужденците със статут на емигрант или мигрант по обсега на Женевската спогодба.

Кметът обясни, че чужденците ще заплащат сметките си за вода съгласно обменния курс на деня, в който са създали заплащането.

Йозджан, е определен за кмет от главната опозиционна Републиканска национална партия (РНП) през 2019 година Той навлече гнева на организациите за правата на индивида за прекратяването на общинската помощ за бежанците.

Той беше подложен на рецензии в обществените медии за това, че е " популист " и " фашист ".

Преди това той сподели, че ще таксуват десетократно налог здания и такса боклук за чужденците. Решението ще обхване всички чужденци в града, само че недоволството на Йозджан е ориентирано изключително към сирийските бежанци, които след тези ограничения към този момент са малцинство в провинцията.

Кметът сподели, че го прави точно, с цел да може чужденците да си тръгнат. „ Ако имах пълномощия, бих изпратил общински чиновници, да ги изхвърлят със мощ “, сподели той.

През 2020 година кметство Болу беше измежду кметовете обезпечили гратис рейсове за бежанците, когато Турция за малко отвори границите с Европа за тях.

„ Нека ме съдят. Откровено споделям повода за решението, което взех. “, сподели Йозджан, който е юрист по специалност. „ Знам, че хората ще приказват за правата на индивида и ще ме назовават ​​фашист. Просто не ме интересува “, сподели Йозджан предизвикателно.

Турция е дом на най-голямата общественост от сирийски бежанци в света, към 4 милиона. Чрез благотворителни организации и фондове от Европейски Съюз Турция се грижи за бежанците.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР