Общинските съветници от “ (ИТН) в Столичния общински съвет (СОС)

...
Общинските съветници от “ (ИТН) в Столичния общински съвет (СОС)
Коментари Харесай

Общинските съветници от ИТН в СОС: Безотговорното поведение на публични личности трябва да бъде наказвано

Общинските съветници от „ “ (ИТН) в Столичния общински съвет (СОС) обявиха, че безотговорното държание на обществени персони би трябвало да бъде наказвано извънредно строго и безапелативно, с цялата мощ на закона. Това оповестиха от пресцентъра на Има Такъв Народ.

„ Общинският консултант от „ Продължаваме промяната - Демократична България - Спаси София ” (ПП-ДБ-СС) Благовест Георгиев аргументи злополука на ул. " Драган Цанков " и ул. " Кирил Видински " в София, след което избягал от местопроизшествието. Позор! Срам! Член на комисията за децата, младежта и спорта, както и на комисията за превоз и пътна сигурност се държи като пийнал, дрогиран махленски уличник ", се споделя в позицията.

Уточнява се, че „ историята помни, че същият общински консултант, виновен за младежите в София и сигурността по софийските улици, към този момент е бил лишаван от свидетелството си за дееспособност, само че очевидно не е научил своя урок. Лошото е, че уроците, които дава посредством персоналния си образец, са пагубни за манталитета на младите българи. Подобно безконтролно държание на обществени персони, които следва да бъдат образец за подражателство, би трябвало да бъде наказвано извънредно строго и безапелативно, с цялата мощ на закона “, пишат от Има Такъв Народ.

Днес кметът на София Васил Терзиев и Общинските съветници на Политическа партия в СОС, както и Изпълнителният съвет на Политическа партия също желаеха оставката на Благовест Георгиев. От Министерство на вътрешните работи оповестиха за злополука в София, при която виновният лидер е избягал от местопроизшествието. Сигналът за случая е подаден към 21:00 часа през вчерашния ден, а очевидци са съобщили, че минути по-рано на кръстовището на улиците „ Драган Цанков “ и „ Кирил Видински “ лек автомобил „ Ауди “ навлиза в насрещното платно и осъществя пътно произшествие с друго транспортно средство. Водачът не е спрял и е напуснал мястото на злополуката.

Органите на реда са открили самоличността на 43-годишния лидер. Пред тях мъжът е декларирал отвод да бъде тестван за приложимост на алкохол и наркотични субстанции.

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР