Общински съветник от Криводол става собственик на фирми от обръча

...
Общински съветник от Криводол става собственик на фирми от обръча
Коментари Харесай

Сензация! Общински съветник от Криводол взима фирмите на Къро, ето кой е той

Общински консултант от Криводол става притежател на компании от обръча на Красимир Каменов-Къро след убийството му.
Това е Румен Илиев, който е шеф на “Камекс Ка ” едно от трите сдружения, в което формален притежател е Къро.
Илиев е вписал това събитие още през 2019 година в декларацията си пред КПКОНПИ.
7 дни след разстрела на Каменов в РЮА Румен Илиев става притежател и шеф на друга компания - “Омега 69 ” ЕООД, която е наемател на общински паркинги в София. Тя също е на Къро, само че официално е била благосъстоятелност на някогашната му брачна половинка Светлана, а по-късно и на доближения му телохранител Александър Младенов. Точно от него Румен Илиев купува компанията, станала известна със абсурда за паркинга до зала “Арена София ”, заяви “24 часа ”.
На 1 юни т.г. Румен Илиев купува и друга компания с доста парцели под контрола на Къро - “Булрат ” ЕООД, този път от Марио Христов, който е шеф на един от боксовите клубове, регистрирани в зеленчуковата борса на Каменов.
Общинският консултант се появява и в новия лист на съвета на шефовете на “Слатина-Къра ” АД, която стопанисва едноименната зеленчукова борса в квартала. Заявлението в Търговския указател е входирано от юрист Виктор Рашев, който работи с фирмите на Къро. В остарелия директорски съвет са той, Каменов, разстреляната му брачна половинка Гергана и Гергана Първанова. В новия убитите в РЮА към този момент са заличени, а на тяхно място се появяват Румен Илиев и Тома Партанако, който е треньор по ръгби, както и адвокатка от София. В същата компания шеф беше Филип Стоянов, който дружно с някогашната брачна половинка на Къро - Светлана, и доближения му в предишното Размиг Чакърян станаха очевидци против Красимир Каменов по следствията за него.
Румен Илиев е общински консултант от 2019 година Кандидат е на партията “Български либерален център ”, която има 5 от общо 13 съветници.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР