Общински плувен празник, посветен на 185 години от рождението на

...
Общински плувен празник, посветен на 185 години от рождението на
Коментари Харесай

Общински плувен празник, посветен на 185 години от рождението на Васил Левски, ще се проведе в Разград в понеделник 

Общински плувен празник, отдаден на 185 години от рождението на Васил Левски, ще се организира в Разград в понеделник, 18 юли. Събитието се провежда от Община Разград, Семеен кодекс “Спорт за всички “, „ УСК, ОУ “Васил Левски “, Оценка за съвместимост на БЧК и УСШ “Руси Бухтев “.

Всички участници в разнообразните плувни съревнования ще получат сувенири с облика на Апостола на Свободата, а класираните до трето място – медали с лика на Васил Левски.

Малките фенове на плуването ще могат да избират да вземат участие в надпревари по плуване в два стила – бруст и свободен жанр, дистанциите са съобразени с възрастта на плувците – 20, 25, 50 метра.

Плувният празник ще стартира с демонстрации по водно избавяне.

Записването на участниците е от 17,00 до 17,30 ч. в деня на надпреварата или по-рано денем. Общинският плувен празник ще се организира на басейн „ Мимоза “ в Разград, началният час е 17,30 на 18 юли.

Това е второто за деня събитие в Разград, отдадено на годишнината от рождението на Васил Левски. В 11,00 ч. пред паметника на Апостола в ОУ “Васил Левски “ ученици на учебното заведение ще показват поетично-музикална стратегия, отдадена на Васил Левски, след което ще се организира обичайният обред по поднасяне на венци и цветя пред паметника.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР