Общинската структура на СДС в Плевен с пълно единодушие е

...
Общинската структура на СДС в Плевен с пълно единодушие е
Коментари Харесай

СДС ще подкрепи Георг Спартански в кметските избори

Общинската конструкция на Съюз на демократичните сили в Плевен с цялостно единогласие е взела решение да поддържа кандидатурата на кмета Георг Спартански, откакто той обяви, че ще се кандидатира за втори мандат посредством гражданска подписка и предприемчив комитет. Това оповестиха през днешния ден регионалният водач на Съюз на демократичните сили в Плевен доктор Марияна Лазарова и общинският ръководител на партията Пепо Петков.
„ Това решение не е в контраст с известното в общественото пространство – че имаме рамково съглашение с ГЕРБ. Националният съвет на Съюз на демократичните сили още предходната година взе решение, че локалните структури ще имат цялостната независимост да се коалират по места както преценяват и както се схващат най-добре с другите си другари от дясно-център. Ние и до момента работихме за господин Спартански. Смятам, че моралът на нашата партия ни задължава да го подкрепим и за неговия втори мандат “, разясни доктор Лазарова.
„ Подкрепяме Георг Спартански за втори мандат на база на водената до момента от него политика на петте „ п “ - честност, професионализъм, бистрота, гласност, деловитост при ръководство на общинските каузи. И най-много, тъй като той извърши това, което даде обещание в предизборната си акция преди 4 години. В договаряния сме с партиите от дясното политическо пространство в Плевен да се явим с обща листа за общински съветници на локалните избори “, добави Пепо Петков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР