Общинска полиция в Бургас е задържала 31-годишен мъж от Приморско,

...
Общинска полиция в Бургас е задържала 31-годишен мъж от Приморско,
Коментари Харесай

Посред бял ден: Мъж нападна с ритници в главата жени в центъра на Бургас


Общинска полиция в Бургас е задържала 31-годишен мъж от Приморско, който е нападнал с ритници в главата няколко дами в центъра на Бургас . Една от пострадалите е чиновник на община Бургас.

„ Случи се по време на обедна отмора, когато с другарка се разхождахме по ул. „ Александровска ” , когато ме атакува чужд мъж и ми нанесе удари в главата с пестник. Много се уплаших, пробвах се по някакъв метод да се защитя. Абсолютно никой не реагира от всички хора на улицата. Шокиращо е някой да ви нанесе удар по лицето, изключително на жена. Всеки би се изплашил ”, разяснява нападната жена.

Малко по-късно мъжът атакува и друга жена , още веднъж в центъра на града.

След това нападателят удря с ритник в главата трета жена . Тук към този момент се намесват трима младежи , които съумяват да попречат на мъжа да продължи да бие.

Община Бургас предлага на всички пострадали и очевидци да се обадят на 112, с цел да схванат по какъв начин могат да оказват помощ за осъждането на причинителя. От Министерство на вътрешните работи Бургас оповестиха, че мъжът е арестуван за 24 часа.

Заради многочислените сигнали за хулиганските му дейности е поискано от Районната прокуратура мъжът за бъде преведен в Центъра за психологично здраве за определяне на психологичното му положение .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР