Общинска администрация град Брацигово уведомява жителите на община Брацигово, че

...
Общинска администрация град Брацигово уведомява жителите на община Брацигово, че
Коментари Харесай

Спират автобусите между Брацигово и Пазарджик, превозвачът с...

Общинска администрация град Брацигово уведомява жителите на община Брацигово, че е налице постъпило уведомително писмо с вх. № 30-1123-3/30.11.2022г. от компания „ ТРАНССЕРВИЗ " ООД град Пещера, реализатор по контракт Д-68#1/13.04.2022г. за възлагане на публичен автобусен транспорт на пасажери от регионална транспортна скица, квота на община Брацигово, за следното:

Считано от 01.01.2023г. се прекратява осъществяването на курсовете по линии  Брацигово - Пазарджик в часове - 06:30ч. и 11:30ч., Пазарджик - Брацигово в часове - 14:10ч. и 19:30ч.

Преустановяването на курсовете е подбудено от финансови усложнения и преустановяване на активността на компания „ ТРАНССЕРВИЗ " ООД град Пещера.

Община Брацигово приготвя оповестяването на социална поръчка, според Закона за публични поръчки, която ще бъде оповестена до дни. От момента на приемане на уведомителното писмо, община Брацигово интензивно работи и търси решение за застраховане осъществяването на транспорт по публичните автобусни линии от квота на община Брацигово.

Предвид компликациите по намиране на транспортьор, община Брацигово ще направи всичко належащо, да бъде обезпечен публичен автобусен превоз до регионалния град.  
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР