Общината мълчи. Отговори за случилото се с 16-годишното момче, което

...
Общината мълчи. Отговори за случилото се с 16-годишното момче, което
Коментари Харесай

Експерт за убитото от ток момче: Навързани са цял куп лица, но виновни няма. Абсурд!

Общината мълчи. Отговори за случилото се с 16-годишното момче, което бе убито от ток до момента в който пресича столичен бул., няма. Шахтата към момента е ничия. Текат инспекции.
“Навързани са цялостен куп лица и органи, които не са си спазили задълженията”, това съобщи в ефира на Българската национална телевизия проф. Иван Миленов от Асоциацията на движимостите лица и специалистите.

От Столичната община отхвърлят да дават отговор на медийни въпроси в ефир. Предпочитат на този стадий да изпращат писмени позиции. Реакция от кмета Йорданка Фандъкова също липсва. Към сегашния миг жители са се събрали под прозорците на Столичната община, с цел да изискат оставката на Фандъкова.

" Това е неправилно, това осъществяване не може да съществува, това е правено от човек, който няма квалификацията и опита. Кабелът би трябвало да бъде положен подземен, под тротоара - в тръба, с цел да бъде изолиран, би трябвало да бъде пуснат въздушно, както са тези кабели горе. Това полагане както е направено сега поставя автоматически в избран миг да се случи това, което се е с случило ", съобщи още проф. Миленов.

Той бе безапелационен, че архитект не може да направи подобен обект, тъй като там има нормативни документи, правила, които би трябвало да се съблюдават, т.е. не може да има архитект, който да направи такова осъществяване

" Това се подпечатва, подписва, по-късно изпълнителят, очевидно и той няма нужните пълномощия и познания. След това идва надзорът. Навързани са цялостен куп лица и органи, които не са си спазили отговорностите ", сподели Миленов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР