Общината да го спре, докато няма пълно разбирателство, това заяви

...
Общината да го спре, докато няма пълно разбирателство, това заяви
Коментари Харесай

Борисов поиска Консултативен съвет при президента за сформирането на кабинет

" Общината да го спре, до момента в който няма цялостно съгласие ", това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Пловдив във връзка плана към Водната палата в града.

" Айде да броим по време на ръководството на ГЕРБ какво е направено в Пловдив ", пордължи някогашният министър председател.

" Това съм заречен на почитателите ", съобщи Борисов във връзка с ремонта на стадион " Христо Ботев " в града, имайки поради, че оборудването би трябвало да бъде напълно покрито.

За страдание вашите сътрудници не им бяха чели 16-те точки, макар че те към този момент не са 16, тъй като има изпълнени. Но има и една съдбовна точка 13, свързна с бюджетния недостиг. Ние приказваме с другите партии, продължи водачът на ГЕРБ.

" Светът върви към война, а ние приказваме, че ще вършим тунел ", разяснява той думите на Кирил Петков, че парите за новата ескадрила Ф-16 могат да бъдат изхарчени за създаване на тунел при Петрохан.

" Кирил Петков е последният, който може да приказва за бистрота. Той пазаруваше депутатите на Има Такъв Народ по жилища, без камери ", сподели още Борисов.

Настоявам да се направи Консултативен съвет при президента, с цел да се види кой какви визии има, с цел да се направи държавно управление, акцентира някогашният министър председател.

" За две години Асен Василев направи четири бюджета, а никой от тях не работи ", сподели още Борисов.

" Започваме с диалози с всички пред камерите в Народното събрание ", акцентира водачът на ГЕРБ.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР