Общинарят не е открит на адреса, на който е регистриран

...
Общинарят не е открит на адреса, на който е регистриран
Коментари Харесай

Прокуратурата: Общински съветник от Несебър е част от групата на Митьо Очите


Общинарят не е открит на адреса, на който е регистриран

Един от участниците в групата на Димитър Желязков – Митьо Очите е общински консултант от Несебър. Това заяви на брифинг ръководителят на Специализираната прокуратура Даниела Начева, представена от „ Фокус”.

Общинарят не е открит на адреса, на който е регистриран.

„ Този общински консултант досега не се е явил. Независимо от това през вчерашния ден беше осъществено претършуване на банкова касета, която е държал същият общински консултант, в която беше открита сумата от 60 хиляди лева “, посочи Начева.

В Бургас през вчерашния ден беше извършена полицейска акция, при която са арестувани 20 души, считани за доближени на Митьо Очите.

„ Основният механизъм на деяние на участниците и ръководителя на въпросната незаконна група е била да откриват на теритоиярата на Южното Черноморие и на к. к. „ Слънчев бряг “ търговски сдружения, които са развивали сериозен и сполучлив бизнес, като посредством закани и палежи са ги стимулирали да си заплащат такса успокоение “, сподели още Даниела Начева.

Тя посочи, че трима от групата са оповестени за търсене. Сред тях е и водачът Димитър Желязков, който през вчерашния ден беше разгласен за интернационално търсене.

На петима от тях прокуратурата на следващия ден ще изиска мярка „ задържане под стража”, споделиха от обвиняването.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР