Община Завет ще вложи повече от 1 280 000 лева

...
Община Завет ще вложи повече от 1 280 000 лева
Коментари Харесай

Ремонтират пътища и публични обекти за 1 280 000 лв. в община Завет

Община Завет ще вложи повече от 1 280 000 лв. в поправки на пътища и обществени обекти. Средствата са заложени в финансовата стратегия на общината за актуалната година, оповестиха от локалната администрация.

Най-много средства ще бъдат вложени в реконструкцията и рехабилитацията на улици в обитаемоте места на общината. През годината ще бъдат ремонтирани здания на читалища, детски градини и кметства. Планирани са средства също за доставка на компютри и хардуерно устройство. Сред финансовите разноски е включено и закупуване на сметопочистващ автомобил и съдове за битови боклуци.

Приетият бюджет на община Завет за 2019 година е 9 076 911 лв.. Размерът му е с към милион и половина лв. по-голям от миналогодишния, осведомят още от локалната администрация. В него има заложени средства за помощи и компенсации на обществено слаби, както и за осъществяване на следващото издание на лятната студентска бригада. Предвидено е подкрепяне издръжката на пенсионерски и спортни клубове, на Домашния обществен патронаж. Отделени са средства и за приюта за кучета.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР