Община Варна участва в международното туристическо изложение “Touristik & Caravaning

...
Община Варна участва в международното туристическо изложение “Touristik & Caravaning
Коментари Харесай

Варна се включи в международно изложение в Лайпциг

Община Варна взе участие в интернационалното туристическо ревю “Touristik & Caravaning ” в Лайпциг, Германия, което се организира в интервала от 17 до 21 ноември.

На форума се презентират опциите за летен морски туризъм и съпътстващите различни форми като уелнес и SPA, къмпингуване, голф и други интензивности.

Щандът на Варна се радваше на огромен интерес, защото доста от посетителите желаят да повторят почивката си в България, а други да се възползват от ранните понижения, които са настоящи по време на ревюто, оповестиха от дирекция “Туризъм ” към Община Варна.

Посетителите получиха информация за хотелите на българското Черноморие и за опциите за нашарване на престоя - еднодневни екскурзии, забележителности и други. Община Варна показва опциите за туризъм на българския щанд, проведен от Министерството на туризма.
 Община Варна
“Touristik & Caravaning ” в Лайпциг е най-големият туристически панаир в Централна Германия ориентиран към крайния клиент. По време на петте дни се чака ревюто да бъде посетено от над 60 000 души.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР