Община Варна обяви конкурс за началник на отдел Младежки дейности“

...
Община Варна обяви конкурс за началник на отдел Младежки дейности“
Коментари Харесай

Община Варна обяви конкурс за началник на отдел „Младежки дейности“ | Крайният срок за подаване на документи е 21 март 2024 г.

Община Варна разгласи конкурс за шеф на отдел „ Младежки действия “ към дирекция „ Образование и юношески действия “. Минималните условия към претендентите са: приключено висше обучение – степен бакалавър в региона на обществените, икономически или филантропични науки, както и най-малко 3 години опит или добит сан III младши.

Конкурсът за избор на претендент за заемане на длъжността ще се организира посредством изявление и тест за инспекция на познанията от професионалната област.

Документите за присъединяване в състезанието ще се одобряват до 17:30 часа на 21.03.2024 година на адрес: гр. Варна, бул. “Осми Приморски полк ” №43, в отдел “Управление на човешките запаси и вътрешен административен надзор ”, ет. 4, ст. 406, персонално от претендентите или от техни упълномощени представители.

Документите могат да се подават по електронен път на адрес [email protected], като заявката и декларацията следва да бъдат подписани от претендента с електронен автограф.

Списъците на позволените и недопуснатите претенденти и всички известия по отношение на състезанието се афишират на интернет страницата и на осведомителното табло на Община Варна в регламентираните от законодателството периоди.

За повече информация: адрес: бул. “Осми Приморски полк ” №43. Административно звено: отдел “Управление на човешките запаси и вътрешен административен надзор ” към дирекция “Управление на човешките запаси и административни услуги ”. Телефон за контакт: 052/820 511. Лице за контакт: Десислава Вълчева.

Повече информация за нужните документи и изискванията за кандидатстване, може да се откри на адрес: https://www.varna.bg/bg/2362.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР