Община Варна награди златните медалисти от националния кръг на олимпиадата

...
Община Варна награди златните медалисти от националния кръг на олимпиадата
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 10 април

Община Варна награди златните медалисти от националния кръг на олимпиадата по философия. Десетокласничката Ема Станкова и единайсетокласникът Ивайло Христов от МГ, които са първенци в своите възрастови групи, получиха почетни плакети от зам. - кмета Павел Попов. Отличие бе връчено и на Палмира Дачева, която е преподавател по философия в МГ и има съществена роля в подготовката на двамата възпитаници.

Лек автомобил и моторист са се сблъскали на ул. " Рибен буквар " в ЗПЗ. Сигналът за злополуката е постъпил 11.50 часа, разясниха от МВР-Варна за медията. Точните аргументи довели до произшествието и чия тъкмо е виновността за пътният случай следва да бъдат изяснени.

Ръководството на Община Варна схваща потребността от това инфраструктурата да догони растежа на строителството и работи точно в тази тенденция. Варна има голям капацитет да пораства, както и посока, в която да се развива.

Това сподели кметът на Варна Благомир Коцев при първата работна среща на управлението на Община Варна с представители на Камарата на строителите в България.

Предстои главен ремонт на Комплекса за обществени услуги за възрастни хора „ Гергана “. Проектът ще се финансира с европейски средства по Националния проект за възобновяване и резистентност и е на стойност 7,7 млн. лева Това заяви на конференция през днешния ден заместник-кметът по обществените въпроси Снежана Апостолова, в която взе участие и шефът на дома Валентни Пранджев.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР