Община Варна е домакин на националната кампания Пътят на предприемача“

...
Община Варна е домакин на националната кампания Пътят на предприемача“
Коментари Харесай

Варна е домакин на националната кампания „Пътят на предприемача“

Община Варна е хазаин на националната акция „ Пътят на бизнесмена “ проведена от София Тех Парк. Събитието ще се организира на следващия ден, 11 април, от 16:00 часа в зала „ Варна “ на Община Варна. По време на форума уредниците ще показват своята инкубационната стратегия South East European Innovators Program (SEEIP). 

Целта на самодейността е да запознае започващите и предприемачески екосистеми по места, студенти и възпитаници с преимуществата и опциите, които предлага програмата за развиване на техните компании, планове или бизнес хрумвания.

По време на всяко показване участниците ще имат опция да се срещнат с екипа от специалисти на инкубационната стратегия, да научат повече за процеса на кандидатстване и да чуят истории за триумфа от сегашни и приключили образованието компании и екипи. Допълнително ще бъде предоставена информация за опциите, които дава за бизнеса европейската мрежа Enterprise Europe Network- EEN.

Националната акция „ Пътят на бизнесмена “ се провежда от София Тех Парк в партньорство с Junior Achievement Bulgaria, с поддръжката на Enterprise Europe Network - EEN и общините в градовете домакини.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР