Община Трявна и Фондация Четири лапи“ стартира съвместен проект по

...
Община Трявна и Фондация Четири лапи“ стартира съвместен проект по
Коментари Харесай

Община Трявна и фондация Четири лапи с информационна среща за бездомните животни

Община Трявна и Фондация „ Четири лапи “ започва взаимен план по „ Обществена ангажираност “ по отношение на бездомните животни на територията на общината. В основата си „ Обществена ангажираност “ е метод за съдействие сред разнообразни членове на общността за намиране на решения на даден проблем.

„ Целта на сегашния план е стабилно и хуманно понижаване на популацията на бездомните кучета в общината. Наличието на бездомни кучета води освен до страдалчество на самите животни, само че и до напрежение в общността. Поредица работни срещи и разнообразни начинания по плана целят да обединят знанията, мненията и опита на основни представители на общността по тематики, свързани с бездомните животни. “подчертават от Фондация „ Четири лапи “.

Първата среща от плана, на която ще бъде разисквана тематиката за бездомните кучета в общината, ще се организира на23 януари/понеделник/ от 14:00 ч. в Заседателна зала № 403 в постройката на общинска администрация на адрес ул. „ Ангел Кънчев “ №21, гр. Трявна.

Пресконференцията ще е с дълготрайност 1 час и ще показа детайлна информация за това по какъв начин може да се понижи популацията на бездомни животни по най-ефективния и човечен метод. Информационната среща е ориентирана основно към шефове на детски градини и училища; ветеринарни лекари; представители на ловно-рибарски сдружения и дружинки; представители на НПО-та; кметове и кметски наместници; духовни лица, както и всички заинтригувани жители.

Снимка: Фондация „ Четири лапи “
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР