Община Стара Загора участва в 38-ото Международно туристическо изложение Ваканция

...
Община Стара Загора участва в 38-ото Международно туристическо изложение Ваканция
Коментари Харесай

С музика на квартет тромбони посрещат на старозагорския щанд по време на международно туристическо изложение в София

Община Стара Загора взе участие в 38-ото Международно туристическо ревю „ Ваканция и СПА експо “, което се организира през днешния ден и на следващия ден в София.

Гостите на щанда се посрещат със специфична стратегия на Квартет тромбони от Държавна опера – Стара Загора.  Пред посетителите на форума Стара Загора показва своя туристически капацитет и презентира своите туристически обекти, естествени забележителности, туристически атракции, места за настаняване.

Възхита провокират изложените новаторски произведения от липа като сладко, ароматна вода и чай, както и реплики на експонати от фонда на Регионален исторически музей, както и атрактивни снимки, мултимедийни презентации, рекламно-информационни материали. Засилен интерес посетителите демонстрират във връзка с идните фестивали и празници от Културния календар на Община Стара Загора, както и спортните мероприятия за 2022 година.

Старозагорският щанд беше посетен от министъра на туризма Христо Проданов, който се срещна с новите брандирани с туристическото лого на Стара Загора артикули.

Ресорният зам.-кмет Милена Желева и началникът на отдел „ Туризъм и юношески действия “ в общината взеха присъединяване в кръгла маса и полемика на тематика “Развитието на туризма в общините “.

Двудневното ревю е най-важното събитие в календара на туристическата промишленост в България, което всяка година притегля водещи компании от страната и света.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР