Община София е дала зелена светлина на ЦСКА 1948 да

...
Община София е дала зелена светлина на ЦСКА 1948 да
Коментари Харесай

ЦСКА 1948: Солична община разреши мачът срещу ЦСКА да се играе на стадион Витоша

Община " София " е дала зелена светлина на ЦСКА 1948 да организира мача против ЦСКА от 23-ия кръг на Първа лига по проект в неделя (12 март) от 16.45 часа на стадион " Витоша " в Бистрица.

Припомняме ви, че през последните няколко дни двата клуба имаха сериозен спор по отношение на мястото на провеждането на срещата, като имаше апели тя да се организира на Националния стадион " Васил Левски ".

В последна сметка от Българския футболен съюз (БФС) постановиха, че дербито ще се играе на стадиона " Витоша ", макар че кметът на Панчарево и Министерство на вътрешните работи се оповестиха срещу сходно решение, тъй като считат мача за " високо рисков ".

Днес и от Столична община са удостоверили на ЦСКА 1948, че може да продължи по проект с организацията на дуела на стадиона в Бистрица.

" От Столична община дадоха зелена светлина на ЦСКА да провежда семейството си от XXIII кръг на Първа лига на стадион " Витоша ". От институцията са безапелационни, че не виждат проблем за провеждането на спортното мероприятие в Бистрица. За да се случи това от Столична община разпоредиха реализирането на засилено видео наблюдаване, което ще спомогне за опазването на публичния ред. Според разрешението е належащо водачите на рейсовете от Градския превоз да алармират при съществуване на нападателни последователи, а чиновниците на Столичната дирекция на вътрешните работи би трябвало да подхващат всичко належащо, с цел да може събитието да бъде обезопасено ", оповестиха от ЦСКА 1948.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР