Община Русе да сключи договор за спонсорство за сумата от

...
Община Русе да сключи договор за спонсорство за сумата от
Коментари Харесай

Община Русе да спонсорира ФК „Дунав“ с 60 000 лева

Община Русе да подписа контракт за спонсорство за сумата от 60 000 лева със Сдружение „ Футболен клуб Дунав от Русе “ а реализиране на спортната активност на клуба през 2022 год. против обвързване за промотиране и разпространение на градската администрация при всички идни срещи, изказвания и гостувания в телевизионни излъчвания. Това предлага за идната сесия на общинарите на 16 юни кметът Пенчо Милков, написа вестник.

Други 70 000 лева ще бъдат дадени на Сдружение „ Спортен клуб по баскетбол Дунав-Русе-2016 “ за спонсорство и рекламиране на Общината. Други 55 000 лева ще получи Сдружение „ Спортен клуб по волейбол- Дунав “.

Вече са конкретизирани дефинитивно и датите и противниците за летните контроли на „ Дунав “. Почивката на футболистите е до 7 юни в това число. В сряда на 8 юни, играчите се събират за първа подготовка. На 18 юни "Дунав " среща "Добруджа ", а на 20 отпътува на лагер в Трявна. Там на 22 среща "Литекс ", на 25-ти "Етър ", на 30 юни "Янтра ", на 6 юли "Дунав " играе със "Спартак " Пл, а на 9-и среща "Локомотив " Гражданско отделение.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР