Община Разлог започна проектирането на новия парк за развлечение и

...
Община Разлог започна проектирането на новия парк за развлечение и
Коментари Харесай

Община Разлог започна проектиране на нов парк за развлечение и почивка

Община Разлог стартира проектирането на новия парк за забавление и отмора, с работно име - парк “Разлог ”. Идеята за новата атракция е ориентирана към построяването на място за отдих и отмора, в оптимално непокътната естествена среда.
Първоначалните планови действия, които следва да се осъществят на повърхност от 40 дка, в местността “Саровица ”, обгръщат обособяването на свободни зони за групови занимания, пикник и спорт, разнообразни атракциони за деца и възрастни, част от които дълга пързалка и въжен мост. Съоръженията на обособените места за разнообразни типове ползи ще бъдат построени от естествени материали - дърво и камък, сред естествено залесената борова гора, с концепция за оптимално опазване близостта на природата. Между непокътнатата растителност, няколко десетилетия подред, е планувано също построяването на въжен мост и обособяването на зоокът, с разнообразни типове животни. (вж. схемата)

Припомняме, че паркът ще бъде построен поетапно, като част от атракционите ще бъдат отворени още през идващите месеци. Във връзка с постъпили оферти от поданици на град Разлог, свързани с визията на парка, Община Разлог остава отворена за още хрумвания за финалното работно планиране, както и за автентично име, до края на месец февруари.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР