Община Разлог събира за осма поредна година на едно място

...
Община Разлог събира за осма поредна година на едно място
Коментари Харесай

Община Разлог приветства десетки участници на „Фолклорна среща“ в село Елешница

Община Разлог събира за осма поредна година на едно място самодейни и любителски групи от цяла България на фестивала „ Фолклорна среща “ в село Елешница.

Във фестивала присъединяване ще вземат професионални и непрофесионални танцови сформира и клубове, изучващи български национални хора и танци, фолклорни певчески дуети, триа, групи и оркестри.

Мероприятието ще се организира на 16-ти юли на открита сцена пред Народно Читалище „ Западнородопски лъч- 1906 “ – село Елешница. Фестивалът ще бъде открит в 11:00 часа с музикално-танцови осъществявания на част от участниците, а след къса пауза от 16:00 до 19:00 часа програмата продължава с изявите на останалите участници.

По време на събитието особено образувано жури от експерти в региона на музикално- танцовото изкуство, ще прави оценка осъществяванията на всички участници, а най- положителните ще бъдат наградени със специфични награди.

„ Фолклорна среща “ се провежда от Кметство Елешница, НЧ „ Западнородопски лъч- 1906 “ с. Елешница и ФТЦ „ Илиопол “.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Община Разлог приканва всички поданици и посетители на града‼️Подкрепете първия чауш на кв. “Сръбо ” за 2022-ра година – Емин Ал-Джунейд в Националния конкурс за ария „ Бургас и морето “.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР