Община Разлог продължава ремонтните дейности в МБАЛ-Разлог ЕООД, с цел

...
Община Разлог продължава ремонтните дейности в МБАЛ-Разлог ЕООД, с цел
Коментари Харесай

Продължават ремонтните дейност в МБАЛ-Разлог ЕООД

Община Разлог продължава ремонтните действия в МБАЛ-Разлог ЕООД, за възстановяване материалната база на лечебното заведение и повишение качеството на предоставяните здравни грижи и услуги.

Стартиралите действия, ориентирани към възстановяване здравните грижи и услуги, за пациенти на лечебното заведение, обгръщат построяването на газова апаратура в три отделения - детско, вътрешно и инфекциозно, както и апаратура на пациентски табла, оборудвани с източници за газ, вакуум, въздух, светлинна и звънчева сигнализация.

“Паралелно с дейностите за създаване на газова апаратура и пациентски панели, започнахме и отчасти вътрешно преустрояване на част от стационара на болничното заведение. До няколко седмици пространствата, позиционирани на партерния етаж, употребявани досега за помощна база, следва да бъдат напълно актуализирани, като в бъдеще ще бъдат употребявани за лекарски кабинети.

Продължаваме и дейностите за възстановяване базата на детско поделение, които са ориентирани към отделяне на нови санитарни пространства. ”, разясни управлението на Община Разлог, в наличието на шефа на МБАЛ-Разлог ЕООД (д-р Радка Божикова), по време на инспекцията на ремонтните действия в лечебното заведение.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР