Община Разград се включва в социалната кампания на застрахователна компания

...
Община Разград се включва в социалната кампания на застрахователна компания
Коментари Харесай

Община Разград е домакин на социалната кампания „Пази детето в интернет” на 8 декември 

Община Разград се включва в обществената акция на застрахователна компания „ Лев инс ” „ Пази детето в интернет ”.  На 8 декември като част от акцията в Разград ще се организира открит урок с лектори Явор Колев, Зоя Василев и заместник-кмета на Община Разград Добрин Добрев, по чиято самодейност Разград семейства на събитието. Явор Колев е някогашен шеф на отдел „ Киберпрестъпност ” на ГДБОП, в този момент началник ИТ и киберсигурност в „ Лев инс ”, Зоя Василев е също експерт по киберсигурност, началник на „ Cyber 360 ” и народен координатор на акцията.

Откритият урок в Разград ще се организира на 8 декември, четвъртък, от 13,30 ч. в Общинския културен център(Новия театър). Ученици от пети до осми клас от главните и междинни учебни заведения в общината са поканени да  участват в открития урок. В полемиката могат да се включат и представители на институции, ангажирани с проблематиката. 

Събитието се провежда и със съдействието на Общинския съвет за наркотични субстанции и Местната комисия за битка с противообществените прояви на малолетни е малолетни към Община Разград. 

Социалната акция „ Пази детето в интернет ” е ориентирана към предварителна защита на онлайн тормоз и посягане над деца в цифровото пространство, има за цел да обезпечи отбрана за децата, както и да построи у тях умения за безвредно прилагане на интернет.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР