Община Пловдив ще купи спортната зала Строител за 5 млн.

...
Община Пловдив ще купи спортната зала Строител за 5 млн.
Коментари Харесай

Община Пловдив брои 6 млн. лева за култова зала в Кършияка

Община Пловдив ще купи спортната зала „ Строител ” за 5 млн. лв. без Данък добавена стойност, което с налог добавена стойност прави 6 млн. лв.. В паметната зала женският тим на " Марица " по баскетбол записа една от най-славните си победи.

Сделката ще стане факт, в случай че на сесията в петък Общинският съвет утвърди предлагането на кмета Здравко Димитров. То е в съгласие с двама заместител – кметове по финанси и строителство Величко Родопски и Пламен Райчев.

Залата е с повърхност 1927 кв. метра е благосъстоятелност на компания „ Метални структури ” АД. Преди няколко месеца управлението е предложило Община Пловдив да я купи за 5 млн. лв. без Данък добавена стойност, в това число с оборудването. Урегулиран аграрен парцел с повърхност 11 201 кв. метра, в който попада и залата, е общинска благосъстоятелност, отредена за спортни действия.

Здравко Димитров показва, че с придобиването на постройката в тази зона на бул. „ Васил Левски ” ще се основат още по-добри условия за спорт, защото наоколо има площадки за волейбол, баскетбол и тенис.

Две спортни зали ще се строят и в регион " Западен ". На край е построяването на спортна зала " Дунав ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР