Община Пловдив напомня на всички, които все още не са

...
Община Пловдив напомня на всички, които все още не са
Коментари Харесай

Община Пловдив напомня: Приключва срокът за онлайн преброява...

Община Пловдив припомня на всички, които към момента не са се преброили: може да преброите електронно себе си и фамилията до 30.09.2021 година /четвъртък/. За задачата е належащо да попълните онлайн преброителната карта на

Попълването на картата е бързо и елементарно – нужни са компютър, таблет или мобилен телефон, български документ за идентичност, ЕГН и годен електронен адрес. Преброителната карта може да видите на следния адрес:.
В развой сме на реализиране на най-голямото статистическо проучване в страната ни през 2021 година, а точно преброяването на популацията и жилищния фонд, вследствие на което ще може да бъде събрана качествена и съпоставима информация за броя, демографската конструкция и социално-икономическите характерности на популацията и характерности на сградния фонд и жилищните условия на семействата. Данните от преброяването ще се употребяват в процеса на взимане на решения и при разпределение на финансиране в разнообразни области като обучение, опазване на здравето, обществена отбрана и други, а също по този начин ще бъдат в основата на създаването на национални и районни политики.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР