Община Пловдив кани тази неделя /03.10./ пловдивчани в квартала на

...
Община Пловдив кани тази неделя /03.10./ пловдивчани в квартала на
Коментари Харесай

Елате на кафе с куче в Капана

Община Пловдив кани тази неделя /03.10./ пловдивчани в квартала на креативните промишлености – Капана, с цел да прекарат следобеда си в компанията на отзивчивите опашатковци от общинския подслон за кучета.

Събитието „ Капана дог - на кафе с куче “ се провежда взаимно от доброволци на пловдивския общински подслон за кучета и Оперативна програма „ Зооветеринарен комплекс “, с поддръжката на Община Пловдив. То ще сложи началото на Месеца на животните през 2021 година



От 11:00 до 14:00 ч. пловдивчани и гостите на града ще имат опцията да се насладят на чаша кафе в едно от най-колоритните места в Пловдив в компанията на четириногите другари от приюта. Десет кученца ще ви чакат в заведенията и кафенетата наоколо до открита сцена „ Ядрото “ на ул. „ Загреб “ 14. Космати муцунки ще има на всеки ъгъл, а на самата сцена всеки ще може да се снима с тях. Целта е хората да се срещнат с животинките от близко и, в случай че желаят, да ги осиновят и трансфорат в част от тяхното семейство.



Специални посетители на събитието ще бъдат певицата Маги Джанаварова, победителката в MasterChef 2021 година Мария Жекова, Лили от Ютуб канала „ Животът с куче “, дружно с кученцата си Петър и Арчи, и други инфлуенсъри.

Всички кученца ще бъдат съпроводени от доброволци от общинския подслон, а жителите, които желаят да одомашнят животинка ще имат опцията на място да беседват с шефа на общинския подслон доктор Веселин Бекирски.

Посетителите на събитието са добре пристигнали да доведат своите домашни любимци и да ги срещнат с кученцата от приюта.

Кафетата и заведенията в квартала на креативните промишлености са отворени за всички домашни любимци. Отворете и Вие сърцата си за тях!



Повече за „ Капана дог - на кафе с куче “ можете да научите на страницата на Facebook събитието: https://www.facebook.com/events/390349619299047

Още редица начинания предстоят в Месеца на животните. Първата от тях ще се организира в Международния ден за отбрана на животните – 4 октомври, когато доброволци от „ Пловдив чете “ ще четат фрагменти от книжки за кучета на децата от фондация „ Паралелен свят “. Четенето ще стартира в 10:30 ч. в общинския подслон на Четвърти километър, ул. " Пазарджишко шосе " 4, а по-късно децата ще могат да прегледат и да поиграят с кучетата.

За още настоящи пловдивски събития четете в новия
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР