Община Пещера ще продължи предоставянето на храна по проекта “Топъл

...
Община Пещера ще продължи предоставянето на храна по проекта “Топъл
Коментари Харесай

До 30 юни ще продължи услугата Топъл обяд в Пещера

Община Пещера ще продължи даването на храна по плана “Топъл обяд в условия на пандемията от COVID-19 в Община Пещера” до 30.06.2022г. в това число, оповестиха от ведомството.
Топъл обяд се дава на общо 210 консуматори в три пункта – Пункт №1 гр. Пещера /в трапезарията на Домашен обществен патронаж/, Пункт №2 с. Радилово /Пенсионерски клуб/, Пункт №3 с. Капитан Димитриево /Пенсионерски клуб/.
Удължаването на периода за даване на услугата стана допустимо след подхванатите дейности от Общинска администрация и след сключването на в допълнение съглашение към Договора за даване на безплатна финансова помощ с Агенцията за обществено подкрепяне.
Община Пещера дава и съпътстващи ограничения на потребителите на услугата, изразяващи се в самостоятелно консултиране и подпомагане за опциите за прилагане на други обществени услуги, прилагане на административни общински услуги, подкрепяне достъпа до здравни и просветителни услуги.

Срокът на осъществяване на плана е 18 месеца.
Общата стойност на плана е 218 918,70 лева

Заявления и съпътстващи документи за прилагане на обществената услуга социална столова от жителите на общината не престават да се одобряват в Центъра за административно обслужване – Община Пещера, ул.„ Дойранска епопея “ № 17 и в Кметствата на с. Радилово и с. Капитан Димитриево.

За връзка: тел: 0350/6-22-03 и 0350/6-22-08, вътр. 104 – Отдел „ ОКСМД “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР