Община Нови пазар, в лицето на кмета Георги Георгиев, учреди

...
Община Нови пазар, в лицето на кмета Георги Георгиев, учреди
Коментари Харесай

В Световния ден на социалната работа кметът на Нови пазар връчи награда в памет на Ивайло Петров


Община Нови пазар, в лицето на кмета Георги Георгиев, учреди премия на името на Ивайло Петров, която ще се връчва всяка година в разнообразни сфери.

Това се случва за първи път, откакто преди две години се простихме с създателя, музикант, актьор, преподавател и зам.-кмет на община Нови пазар – Ивайло Петров.

Цикличността на връчването на премията започва през тази година със обществената сфера, 2023 година в областта на културата, 2024 година в областта на образованието и продължава през идващите години по същия указан ред.

В Световния ден на обществената работа плакет и грамота получи Галя Илиева, обществен служащ в Център за социална поддръжка.

Благодарствени грамоти получиха и представители на обществените услуги, които се дават в община Нови пазар.

На тържествената гала, провела се в пленарната зала на общинската постройка, участваха десетки чиновници, ангажирани с тази активност, господин Михайл Михайлов – ръководител на Общинския съвет гр. Нови пазар, както и околните на Ивайло Петров.

Кратка презентация за активността на обществените услуги в община Нови пазар изнесе Мария Димитрова – гл. специалист „ Социални действия и здравеопазване”.

Краткото слово, произнесено от кмета господин Георгиев, върна загатна за Ивайло Петров и разчувства присъстващите на церемонията.

Видео:

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР