Община Лом обяви свободно работно място за главен счетоводител, научи

...
Община Лом обяви свободно работно място за главен счетоводител, научи
Коментари Харесай

Община в Северозапада си търси главен счетоводител

Община Лом разгласи свободно работно място за основен счетоводител, научи BulNews.bg. Позицията е оповестена за дирекция „ Административно, осведомително обслужване и финанси “.
Работата на счетоводителя е да управлява и провежда финансово-счетоводна активност на общината и да взе участие в създаването на вътрешни нормативни документи. В отговорностите му са и да управлява отчетната информация, целесъобразността и законосъобразността на разноските и други.
Изискваната минимална степен на приключено обучение, която се изисква за позицията е „ бакалавър “ с IV младши сан с най-малък професионален опит от 3 години.
Специфичните условия за длъжността към претендентите са да имат спомагателни умения и квалификации по специалностите „ Счетоводство и надзор “ и „ Финанси “. Добре е да имат компютърна просветеност, както и подготвеност, обвързвана с познаване, прилагане и законосъобразно използване на нормативните актове.
Минималният размер на главната заплата е 510 лв., като главният размер на заплатата за длъжността се дефинира според от професионалния опит на спечелилия състезанието претендент.
Конкурсът ще бъде извършен на два стадия – решение на тест и изявление. Срокът за подаване на документи е до 29 май.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР