Община Куклен уведомява, че обявеното за 3 юли събитие с

...
Община Куклен уведомява, че обявеното за 3 юли събитие с
Коментари Харесай

Отлагат проверката-заря в Куклен за септември

Община Куклен уведомява, че оповестеното за 3 юли събитие с проверка- заря се отсрочва за месец септември. Това се постанова заради неспособност на представителните елементи от БА за присъединяване и осъществяване на инспекцията –заря.

Честванията по случай 20 годишнината на община Куклен не престават през цялата 2021 година

На 01.07. Негово Високопреосвещенство Пловдивския Митрополит Николай ще отслужи молебен за здраве и благополучие на община Куклен. Литургията ще се организира в манастир „ Св. Св. Козма и Дамян “ над гр. Куклен.

В дните от 01.07.- 02.07.2021 година киномания ще завладее Куклен с прожекцията на 3 хитови кино лентата.

На 03.07.2021 година ще се организира и крос под надпис „ 20 километра- за 20 години община Куклен “ в м. Копривките, община Куклен, проведен взаимно с КЦМ 2000 Груп.

На 08.07. от 17.30 Музикална школа “ Музичко “ ще поздрави жителите и гостите на община Куклен с детски концерт в Читалище „ Н.Й.Вапцаров “ гр. Куклен.

Продължава и състезанието за разказ/рисунка/снимка в чест на 20 годишнината на община Куклен под надпис „ Куклен през моите очи “, а общината готви и галерия със остарели фотоси на нашия град през годините. Кулминацията на честванията по случай 20 годишнината ще бъдат извършени при започване на месец септември.

Дотогава ще е приключен и ремонтът на трибуните на централния площад. Предстои и слагане на особено направена пластична комбинация – подарък за Куклен от КЦМ 2000 Груп. Предвидените мероприятия за 03.07.2021 година се отсрочват заради невъзможността на представителните елементи на българската войска за присъединяване в тях.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР