Община Каварна е номинирана в категориите „Туристическа дестинация“, „Община на

...
Община Каварна е номинирана в категориите „Туристическа дестинация“, „Община на
Коментари Харесай

Община Каварна с три номинации в Третите годишни награди в туризма

Община Каварна е номинирана в категориите „ Туристическа дестинация “, „ Община на 2018 година за морски туризъм “ и „ Изборът на българите “ в Третите годишни награди в туризма. В категорията „ Изборът на българите “ са включени три обекта на територията на Община Каварна - Нос Калиакра – археологически резерват „ Калиакра “, Исторически музей и храм „ Св. вмчк Георги “.
Чрез онлайн избор ще се избират спечелилите във всяка категория. Всеки може да гласоподава еднократно за един участник в границите на една категория (отчита се едно гласоподаване от всеки IP адрес), само че може да се поддържа претендент от всяка категория.
Всеки искащ може да даде своя глас до 5 декември 2018 година, като посети формалната страница за гласоподаване: https://tourismawards.bg/.
Целта на състезанието е да насърчи развиването на българския туризъм посредством разпространение на туристическите обекти и дестинации, повишение на конкурентоспособността и качеството на туристическата услуга. Конкурсът ще подтиква също по този начин и въвеждането на новаторски практики в бранша за реализиране на по-висока успеваемост в предлагането на туристическите услуги.
Призьорите ще бъдат оповестени на публична гала на 11 декември 2018 г .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР