ОБЩИНА ХАСКОВООБЯВЯВА ПОДБОР ЗА НАЕМАНЕ НА СПЕЦИАЛИСТИпо Проект Подай ръка

...
ОБЩИНА ХАСКОВООБЯВЯВА ПОДБОР ЗА НАЕМАНЕ НА СПЕЦИАЛИСТИпо Проект Подай ръка
Коментари Харесай

Община Хасково обявява подбор за наемане на специалисти по П...



ОБЩИНА ХАСКОВО
ОБЯВЯВА ПОДБОР ЗА НАЕМАНЕ НА СПЕЦИАЛИСТИ
по Проект " Подай ръка на нашите деца ", финансиран по
Оперативна програма „ Развитие на човешките запаси “ 2014-2020, предпочитани оси „ Намаляване на бедността и поощряване на общественото включване “, процедура BG05M9OP001-2.019 „ Продължаваща поддръжка за деинституционализация на децата и младежите – ЕТАП 2 – даването на обществени и интегрирани здравно-социални услуги за деца и фамилии - КОМПОНЕНТ 1 “


Във връзка с осъществяването на Проект " Подай ръка на нашите деца ", финансиран по Оперативна програма „ Развитие на човешките запаси “ 2014-2020, предпочитани оси „ Намаляване на бедността и поощряване на общественото включване “, процедура BG05M9OP001-2.019 „ Продължаваща поддръжка за деинституционализация на децата и младежите – ЕТАП 2 – даването на обществени и интегрирани здравно-социални услуги за деца и фамилии - КОМПОНЕНТ 1 “, Община Хасково афишира следните работни места в „ Дневен център за поддръжка на деца с увреждания и техните фамилии “:
- Психолог – 1 бр.

І. ИЗИСКВАНИЯ ЗА ЗАЕМАНЕ НА ДЛЪЖНОСТИТЕ
Психолог в услугата " Дневен център за поддръжка на деца с увреждания и техните фамилии " – 1 бр.

Описание на длъжността: Съвместно с медико-педагогическия екип на заведението прави диагностично- психично проучване и консултиране на ползващите услугите на Дневния център деца. Организира и организира психична самостоятелна и групова работа с децата. Работи в екип с здравна сестра и рехабилитатор във връзка с лечебно-оздравителната и психична работа. Прилага методиките за психична работа, съобразявайки се с самостоятелните психофизически особености на децата. Ежегодно и при новопостъпили създава карта за психично проучване и психическа характерност за опциите на всяко дете по пример, одобрен от МТСП. Работи в екип с възпитател, логопед, трудотерапевт, рехабилитатор, обществен служащ, здравна сестра за изработването на самостоятелен проект за работа с всяко от децата. Поддържа стеснен контакт с родителите за подкрепяне на психичния развой, осигуряващ съответно психофизическо развиване. Води персонално досие на всяко дете съдържащо всички материали по психологичното проучване, извършените психични мероприятия и резултатите от тях. Замества отсъстващите педагози, обществен служащ, трудотерапевт без да провежда занимания с децата. Оказва методическа поддръжка и супервизии на екипа. Изготвя и актуализира в период документите за предоставените от него услуги, както и всяка друга документи, обвързвана с работата му по процедурите на екипа. Незабавно показва на вниманието на директния си началник всеки разпознат проблем, който би се отразил негативно на работата. Участва в срещите на Мултидисциплинарния екип. Познава и съблюдава Етичния кодекс на работещите с деца и нормативните условия за отбрана на персоналните данни. Служителят се задължава да съблюдава наредбите на Закона за протекция на детето. Отговаря за запазване на имуществото и неговото потребление по предопределение и икономичното потребление на материали и консумативи. Изпълнява и други разпоредби на Управителя на дневния център за поддръжка на деца с увреждания и техните фамилии.

Минимални условия за заемане на длъжността:
- Образование – висше;
- Образователно-квалификационна степен - бакалавър;
- Професионално направление – „ Психология “;
- Професионален опит – 1 година;
- Добро психическо и физическо здраве, прочувствена устойчивост;
Длъжността се заема, посредством подписване на срочен трудов контракт по реда на чл.68, ал.1, т.2 от КТ с 6/шест/ месеца изпитателен период за ненапълно работно време – 4 часа.
Място на работа – гр.Хасково
Дневен център за поддръжка на деца с увреждания и техните фамилии – ул. „ Цар Страшимир “ №39

ІІ. НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ
- Заявление за постъпване на работа – пример 1;
- Автобиография – в свободен текст;
- Декларация за събитията по чл.107а, ал.1 от Кодекса на труда– по пример 2;
- Декларация – приложение 1 – пример 3;
- Копие на документ за образователно-квалификационна степен.
- Копие на документ удостоверяващ професионалния опит.
- Копие от сертификати/удостоверения от преминати образования (ако лицето има такива);
- Други документи предоставени от претендентите, доказващи тяхната подготовка и умения.

ІII. НАЧИН НА ПРОВЕЖДАНЕ НА ПОДБОРА - на два стадия:
Първи стадий - по документи:
Втори стадий - осъществяване на изявление:

IV. МЯСТО И СРОК ЗА ПОДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИ
Документи се подават персонално или посредством прокурист на следния адрес: гр.Хасково, пл. „ Общински “ №1, ет. 3, стая 309, всеки работен ден от 9:00 до 12:00 часа и от 13:00 до 16:00 часа.
Краен период за подаване на документите: до 16:00 часа на 24.03.2021г.
Документи, подадени след оповестения период, не се позволяват до разглеждане.

Списъци с позволените и недопуснатите до изявление претенденти, както и датата, мястото и часа на осъществяване на изявлението ще бъдат оповестени на осведомителното табло на входа на Община Хасково и на електронната страница на Община Хасково:
За повече информация: Община Хасково
телефон: 038/ 603 461 Златка Караджова – Ръководител план
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР