Община Хасково, Академия Каунь“, РБ Хр. Смирненски“ и ДКТ Иван

...
Община Хасково, Академия Каунь“, РБ Хр. Смирненски“ и ДКТ Иван
Коментари Харесай

КАУНЬ ФЕСТ ХАСКОВО 2022

Община Хасково, Академия „ Каунь “, Република България „ Хр. Смирненски “ и ДКТ „ Иван Димов “

Ви канят на  КАУНЬ ФЕСТ ХАСКОВО 2022
9 септември от 17,30 часа – За първи път в България и единствено на „ Каунь фест “ – Изложба „ Обичаните “ – Доньо Донев и Радой Ралин в Република България “Христо Смирненски “9 септември 18,30 часа – „ Каунь фест “ – Кин Стоянов показва книги от Радой Ралин и за него в Република България „ Христо Смирненски “На 10 септември от 11, 00 часа до 17,00 часа „ Каунь фест “  – най-известните български карикатуристи рисуват онлайн карикатури и шаржове. Публиката е жури, който завоюва най-вече гласове от публиката, печели премията на „ Каунь фест “ Хасково 2022.   18, 30ч. Церемония по връчване на премиите от Национален книжовен конкурс „ Каунь “ и оповестяване на лауреата на невижданата премия „ Баш Каунь “ 2022 в ДКТ „ Иван Димов “. „ Баш Кауня “ към този момент е явен, издават от Ъкадемията, само че публиката ще го/ги види на тържественото почитане със заслуженото „ звание “.
„ Каунь фест “ ще връчи и новоучредена премия. Призът е за епиграма и е на името на първия „ Каунь “ доктор Петър Марев. Тя се дефинира и връчва от фамилията на създателя. Кой ще е първият й носител- отговорът на 10 септември от 18,30 часа – Церемония по връчване на премиите от „ Каунь фест “ Хасково 2022.

„ Каунь “ не е премия. „ Каунь “ е звание! „ Каунь фест “ Хасково 2022 се реализира с поддръжката на община Хасково по Програма „ Утвърдени значими събития “.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР