Община Бургас обявява конкурс за подбор на 120 специалисти на

...
Община Бургас обявява конкурс за подбор на 120 специалисти на
Коментари Харесай

Община Бургас обявява конкурс за нови 122 работни места

Община Бургас афишира конкурс за асортимент на 120 експерти на длъжността " Социален помощник " и 2 обществени служащи. Те ще бъдат назначени на работа в най-новата обществена услуга " Асистентска поддръжка ", разкрита към Домашен обществен патронаж - Бургас на адрес улица " Иван Богоров " № 19, оповестяват от общината.

" Асистентска поддръжка " е профилирана обществена услуга, която включва ежедневна почасова поддръжка в домашна среда на лица в надтрудоспособна възраст в неспособност за самообслужване, които нямат избрана по съответния ред степен на понижена продуктивност, деца с трайни увреждания и пълнолетни лица с трайни увреждания с избрана непозната помощ. Максималната дълготрайност за прилагане на услугата от един консуматор е съгласно самостоятелната оценка на потребностите и е до 4 часа на ден всеки работен ден.

Необходимите документи, които би трябвало да бъдат подадени са заявление за кандидатстване по пример, документ за идентичност /за справка/, копие на документ за добита образователно-квалификационна степен за приключено главно обучение, копие на документите, удостоверяващи продължителността на професионалния опит, копие от сертификат/и за осъществени обучителни курсове и декларация от лицето, че е пълновръстен български жител и не е сложено под забраняване.

Кандидатите за длъжността " Социален помощник " могат да намерят всички документи по пример, които би трябвало да бъдат подадени на място на адрес: Бургас, ул. " Иван Богоров " № 19. Това може да стане всеки работен ден, от 08.30 до 16.30 часа и на формалната.

За кандидатстване за длъжността " Социален служащ " се изисква минимална просветителна степен " бакалавър ", компетентност: " Социални действия ", " Социално консултиране и логика на психиката " или " Социална педагогика ".

Професионален опит: не се изисква.

Крайният период е до 16.00 часа на 10.02.2021 година

Подборът на всички претендентите за работа ще бъде осъществен на два стадия - допустимост по документи и посредством осъществяване на изявление (събеседване). До изявление не се позволяват лица, които не са показали всички нужни документи в период или показаните документи не удостоверяват осъществяването на условията.

Списъците на позволените и недопуснатите до събеседване претенденти, както и датата, часът и мястото за провеждането му се афишират на табло пред входа на Домашен обществен патронаж Бургас- звено " Асистентска поддръжка " и всеки претендент се осведоми по телефон или имейл, които е показал в заявката.

С утвърдените претенденти за заемане на длъжността " Социален помощник " ще бъдат подписани трудови контракти на 8 часов работен ден, като един помощник ще дава поддръжка на най-малко трима консуматори. Одобрените претенденти за обществен служащ ще бъдат назначени на трудов контракт на цялостно работно време, постоянна промяна.

Капацитетът на услугата ще бъде до 355 консуматори, като нуждаещите се също могат към този момент да аплайват за нея.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР