Община Бургас и Аутомотив Клъстер България ще си сътрудничат в

...
Община Бургас и Аутомотив Клъстер България ще си сътрудничат в
Коментари Харесай

Бургас ще привлича инвеститори в сферата на автомобилното производство

Община Бургас и " Аутомотив Клъстер България " ще си сътрудничат в популяризирането на града и неговите индустриални зони като уместно място за вложения в областта на автомобилното произвеждане.

За тази цел кметът Димитър Николов и изпълнителният шеф на клъстера Любомир Станиславов подписаха специфичен меморандум. На срещата участваха още Златина Георгиева - ръководител на съвета на шефовете в Индустриален и логистичен парк - Бургас, както и неговият началник Стамен Стамов.

Страните ще насочат напъните си към привличане на локални и задгранични вложители, използване на модерни техники за планиране и създаване на индустриални обекти, инфраструктурни планове, развиване на градските индустриални зони в унисон със актуалните условия за осъществяване на повече и по-мащабни бизнес благоприятни условия.

Директорът на " Аутомотив Клъстер България " пое ангажимент за пълноценно съдействие и уместно представяне на капацитета на Бургас. От своя страна кметът Николов подсигурява бързи услуги и оптимално облекчено административно обслужване на евентуалните вложители.

 

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР